2020 – keeruline, kuid väga edukas tantsuaasta!

Kõik teavad, et 2020. aasta oli üks omapärane aasta, kerge ei olnud kellelgi, ka sportlastel. Ei saanud korralikult treenida ja järjest jäid ära ka oodatud võistlused. Õnneks said suurvõistlused (eelkõige Eesti meistrivõistlused) pea kõik peetud, vaid üks meistrivõistlus jäi ära.

Rae valla võistlustantsuklubil ProLevel Dance Clubil läks väga hästi. Noored treenerid – Roland Zamfir ja Marleen Niinsoo – treenisid lapsi nii tava- kui ka veebitreeningutes ning väikesed sportlased olid aastaringselt vormis. Treenerid on väga uhked oma kasvandike ja nende meeletu töötahte üle, sest see tasus kenasti ära. 

Suures konkurentsis olid tantsupaarid finalistid Eesti meistrivõistlustel ja tõid meile paar hõbemedalit ka Tallinna meistrivõistlustelt.  Terve aasta peetakse igakuiselt ka Eesti karikavõistlusi, kus ProLeveli tantsulapsed riisusid koore. Parim uudis saabus aga aastavahetusel, kui kolm klubis tantsivat paari valiti Eesti koondisesse.

Lisaks on tee klubisse leidnud paljud hobitantsijaid nii väikeste kui ka täiskasvanute seas. Kuna Rae vallas on sportlasi väga palju, siis jäävad spordikeskus ja kultuurimaja juba väikeseks. See oli ka põhjus, miks klubi soetas päris enda saali. Nüüdseks on nad esimesed vallas, kel on päris oma pesa – tantsustuudio Jüri tehnopargis.

2020. aasta edasijõudnud tantsijate tulemused:

·       Tristan Joonas Pajusalu ja Claudia Loviisa Neidla – EM 4. ja 6. koht ning esimesed kohad nii EKV Ladina-Ameerika kui standardtantsude arvestuses. (2021 Eesti koondise liikmed)

·       Oskar Lipp ja Poliina Kussov – EM Ladina-Ameerika tantsudes 8. koht, EKV B- klassi hõbedad ning vabaklassi pronksid. (2021 Eesti koondise liikmed)

·       Mert Hirlak ja Kendra Eliisa Neidla – Tallinna MV Ladina-Ameerika tantsude hõbedad, EKV Ladina-Ameerika tantsudes C-klassis hõbedad ja vabaklassis kuuendad. (2021 Eesti koondise liikmed)

·       Marlon Hellaste ja Maria Helena Raaga – EM standardtantsudes 7. koht, Tallinna MV Ladina-Ameerika tantsudes hõbedad,  EKV vabaklassis Ladina-Ameerika tantsudes 7. koht ja EKV vabaklassis standardtantsudes 10. koht

·       Nikita Veritsev ja Lisanna Mäesalu – EM standardtantsudes 9. koht, EKV  D- klassis Ladina-Ameerika tantsudes 8. koht ja standardtantsudes 9. koht

·       Mehis Niinsoo ja Anna Elisa Raaga – EM standardtantsudes 10. koht, EKV E- klassis Ladina-Ameerika tantsudes 10. koht ja standardtantsudes 12. koht 

Klubi tegemistel saab silma peal hoida kodulehel www.proleveldanceclub.com ja sotsiaalmeedia kontodel nii Facebookis kui Instagramis.

Fotol: Oskar Lipp ja Poliina Kussov