Esindusvõistkonna toetuse pälvis kolm klubi

Esmakordselt välja antud Rae valla esindusvõistkonna toetuse pälvisid Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas osalev Rae Koss/Hansaviimistlus ning Eesti võrkpallimeistrivõistluste esiliigas kaasa tegevad Liider/Rae vald meeskond ja Peetri VK naiskond. Esindusvõistkonnaks nimetatakse tulemustele vastav võistkond üheks aastaks, toetuse suurus on 30 000 eurot.

„Rae vallas on rohkem kui 20 000 elanikku ja oleme seega suuremad kui enamik maakonnalinnu Eestis. Nii mitmelgi neist on oma esindusvõistkond, mille eesmärgiks on innustada nii noori kui ka täisealisi spordiga tegelema, anda võimalus oma meeskonnale kaasa elamiseks ning tõsta selliselt kodukoha väärtust,“ selgitab Tõnis Kõiv. „Rae vald on astunud selle sammuga nende omavalitsuste hulka, kus lihtsalt ei võimaldata harrastusspordiga tegelemist, vaid kus on saavutatud tase, et võistelda Eestis kõrg- ja esiliiga tasemel.“

Käesoleva aasta Rae valla eelarves on ette nähtud vahendid Jüri staadioni projekteerimiseks ja ehitamisega alustamiseks. Plaanide kohaselt valmib täismõõtmetes staadion koos täismõõtmetes jalgpalliväljakuga 2022. aastal ja siis on lootus, et Rae vald saab endale esindusvõistkonna ka jalgpallis.

Fotodel: Rae Koss ja Rae võrkpalli esindusmeeskond.