Heategevuslik kogukonnaüritus Peetri Jooks toimub 9. juunil

Pühapäeval, 9. juunil täitub Peetri alevik mõnusa melu ja sadade spordisõpradega, sest toimub iga-aastane heategevuslik kogukonnaüritus Peetri Jooks.

Võistelda saab 10 km põhidistantsil, 5 km noortejooksul, 5 km Lastefondi heategevusjooksul ja 300 m Ace Logistics lastejooksudel. Jooksurajal hoiavad tuju üleval 10 ergutuspunkti, mis asetsevad iga 450 meetri järel. Lisaks on ka virtuaaldistants, mille läbimise aja ja koha saab osaleja ise valida.

Osaledes 5 km pikkusel Lastefondi heategevusjooksul on võimalus kaasa aidata Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegemistele, sest kogu heategevusjooksu tulu läheb Lastefondile. Sel aastal kogutakse heategevusjooksul toetusi spastilise tetrapareesiga Ragnarile, et ta kõndima aidata. 2023. aastal toetasid Peetri Jooksu heategevusjooksul osalejad koos patroon Roald Johannsoniga 7-aastase Brita ravi 2464 euroga.

Ürituse raames toimub ka laat, kuhu saab uudistama tulla juba alates kella 10st hommikul. Laadale tasub tulla kogu perega, sest sissepääs on kõigile tasuta ja tegevust leiavad nii lapsed, sportijad kui ka kaasaelajad. Avatud on suur lasteala, saab maitsta ehtsat laadatoitu, soetada kodumaist kaupa ja käsitöötooteid ja palju muud põnevat. Lisaks on kohapeal ka sporditarvete ja -varustuse väljanäitus ehk expo.

Lisainfo, registreerimine ja rajakaart kodulehel: www.peetrijooks.ee. 

 

Fotol Peetri Jooks 2023