Iga fänn loeb

Õues on tunda kevadet. Õhk soojeneb, linnud laulavad ning jää ja lumi on sulanud. Viimane on eriti oluline, sest lihtsustab kõvasti liikumist Jüri Spordihoonesse, et elada kaasa korvpalli hooaja otsustavatele mängudele.

Käesoleval hooajal saame rõõmustada, sest väljalangemismängudele on koha kindlustanud nii meie esindusvõistkond Rae Koss/Hansaviimistlus kui ka peamiselt noortest koosnev II liiga võistkond Rae Spordikool/Hansamaja. Jäänud on veel viimased põhihooaja lahingud ja saamegi hakata võistlema kõrgemate kohtade nimel.

Oleme väga õnnelikud, et publik on leidnud tee saali ja aina rohkem inimesi elab kaasa meie pingutustele korvpalliväljakul ning selle kõrval. Meie heade toetajate ja partnerite abiga oleme suutnud teha kodumängust elamuse. Publikule mõeldud auhinnamängud tekitavad elevust ja võimalust ka kaasaelajatel minna koju mingi vägeva auhinnaga – olgu see siis uued tossud, rattamatk või autokasutus. Meeleolu tõstavad D7 Tantsukooli tantsutüdrukud, kes panustavad meeletult energiat ja tööd, et oma vägevate tantsudega tõsta meie mängijate ning publiku motivatsiooni. Eelmisel suvel saadud kogemus Euroopa Meistrivõistlustelt on sellele kindlasti kaasa aidanud.

Meie enda kossunoorte seast on eriti esile tõusnud üks seltskond tõsisemaid fänne. Nad tunneb ära trummimüdina järgi, sest trumme taovad nad terve mängu ülimalt agaralt. Nii agaralt, et me ei jõua neile uusi trummipulki piisava tempoga ette anda. Julgustame kõiki nendega ühinema, sest selline kaasaelamine on just see, mida on hooaja otsustavas faasis vaja.

Jälgige meie sotsiaalmeediat, pange kalendrisse kirja kodumängude ajad, võtke kodust kaasa pasun või trumm (või mõni muu instrument, millega lärmi teha) ja kohtume juba saalis. Sest iga fänn loeb.