Mölkky võit läks Vana-Järveküla noortele

15. aprillil Kindluse sisejalgpallihallis toimunud Rae valla mängude järjekorras kolmanda Mölkky turniiri võitis Vana-Järveküla, edestades Lagedi SporT-i ja võistkonda 4Fun. Võitjate tiimis mängisid Eva Sammelselg, Erika Sammelselg, Loona Raig, Laura Näär ja Marta Raig, kes kõik on Järveküla Kooli 3. kuni 7. klassi õpilased. „Väga lahe oli! Tore oli ka see, et sai teiste inimestega suhelda ja Mölkky on spordialana väga lihtne ja sobib igas vanuses mängimiseks. Samas on tegemist väga huvitava alaga, mis nõuab nii täpsust kui ka taktikat,“ ütles Erika Sammelselg võitjate esindajana.

Võistluste peakorraldaja Indrek Raigi sõnul on hea, et noored segavad liidrite üldarvestuses rohkem kaarte: „Esmakordselt kasutusel olev noorte kategooria toob natuke elevust ka Rae valla mängude üldvõitu ihkavate tiimide arvestusse. See paneb rohkem noori spordi juurde tooma ja annab neile võimaluse koos vanematega võistelda ja loob pinnase spordiharjumuse tekkimisele. Näiteks Mölkkys tegi kaasa 44 noorvõistlejat,“ lisas Raig.

Rae valla mängud jätkuvad 07. mail Ace Logisticsi kanuuralliga, mis esmakordselt saab stardi Veskitaguse külast ja 21. mail Amserv Peetri 4 x 4 rannavollega, kus võistkonnas on 2 meest, üks naine ja üks noor.

Pildil: Eva Sammelselg, Erika Sammelselg ja Loona Raig. Foto Ardo Säks