Patika küla oli parim Rae valla mängude pokkeris!

Rae valla mängudel on nüüdseks peetud neli võistlusala ning viimase neist, NB Quality pokkeri, võitis Patika küla. Teiseks tuli Pipelife ning kolmandaks discgolfi huvilisi ühendav seltskond Birdie Bunch. Patika võistkonnas mängisid seekord Margus Vain, Lembit Tannebaum, Kadi-Liis Kallus ja Peeter Merivälja.

Individuaalselt oli parim Lembit Tannebaum (Patika), teine Raimo Einberg (Pipelife) ja kolmas Alari Reinas-Merit Makrjakov (Birdie Bunch). Üldse sai tulemuse kirja 118 võistlejat või paari ja 45 võistkonda. Taaskord rekord!

„Patika küla on osalenud Rae valla mängudel selle sünnist saati ja seni pole vahele jäänud ükski ala,“ ütles Patika esindaja ja eestvedeja Margus Vain. „Pokkeris oli võit esmakordne, varem oleme suutnud võita vaid petanki mõnel korral.“

Rae valla mängude üldarvestuses tõusis aga liidriks võistkond 4Fun, kes edestab Birdie Bunchi üheksa ja kolmandat kohta hoidvat Karla küla kahekümne punktiga. Ettevõtete arvestuses tõusis liidriks Omniva, seda Willenbrocki ja Tallinna Vangla ees ning küladest jätkab liidrina Karla küla.

Järgmine ala selles võistlussarjas on Sievi auhindadele peetav ammulaskmine, mis toimub 18. märtsil Jüri Spordihoones. „Tegemist on selle hooaja nö uudisalaga, mida vaevalt keegi on kunagi üldse võistlussituatisoonis saanud proovida,“ ütles mängude peakorraldaja Indrek Raig. „Proovipäev näitas, et märklauale pihta saab aga igaüks ja põnevust ning uut kogemust jagub siin kõigi jaoks küllaga,“ lisas Raig.  Võistkonna suurus on ammulaskmises kaks meest, kaks naist ja üks 2007. aastal või hiljem sündinud noormängija. Registreerimise tähtaeg on 14. märts. 

Rae valla mängude nelja alaga on tulemuse kirja saanud 48 võistkonda ja osa võtnud kokku 533 erinevat inimest.

 

Foto: Ardo Säks