Peetri skate-pargi võistlus tuleb taas!

Eelmisel aastal esmakordselt toimunud Peetri skate-pargi võistlus toimub juba 10. augustil Peetri uues pargis Kungla teel. Menukaks osutunud võistlus tuleb sel aastal uue nimega Peetri Battle, seda ka suurema auhinnafondi ja uuendatud formaadiga. Võistluse korraldaja on sel aastal Rae valla spordikeskus.

Võistlus saab taaskord toimuma kolmel alal: rula, BMX ning tõuks. Erilise maiuspalana on sel aastal lisaks võistlusele skate-pargi piirides ka best trick (parim trikk) võistlus tõuksidele ja BMX ratastele airbag’i maandumisel. Tegemist on pehme ja ohutu maandumisega, mis võimaldab sooritada trikke, mis oleksid skate-pargi piires sooritamiseks liialt riskantsed. Ohutu alternatiiv pakub Eestis erakordse võimaluse sõitjatel eksperimenteerida ja on kindlasti hea show kõigile pealtvaatajatele.

Võistlema on oodatud kõik soovijad ja taaskord on kommenteerima tulemas populaarne Keerdtrepp eesotsas Mikael Parmaniga. Nooremad sõitjad saavad kindlasti taaskord ka häid näpunäiteid, kuidas tuleviku võistlustel punktilisa saavutada.

Uuenenud formaadi kõrval on lisandunud ka hulgaliseks toetajaid: Värska Vesi, Simple Session, Oxelo, Blunt Scooters, Taktika, SDG Distribution, Ronimisministeerium, Terminaali360 skate-park Soomes, Kunstform BMX, Schbot. Auhinnatud saavad kõikide võistlusgruppide poodiumikohad ning lisaks parimad tüdrukud BMXidel ja ruladel.

Loodame, et  ilmataat saab olema armuline ning võistlus veel menukam nii sõitjate kui ka pealtvaatajate seas. Võistlusega kursis olemiseks jälgige ürituse Facebooki lehte „Peetri Battle“, kus peatselt avaneb ka eelregistreerimine. Kindlasti soovitame end võimalikult varakult kirja panna, sest võistlejate arv on piiratud.

 

Peetri Battle 2024

Peetri uus park, Kungla tee 63, Peetri.

Võistlusgrupid ja eeldatav ajakava:

12.30 registreerimine ja rula soojendus.

13.00 rula võistlus (poisid ja tüdrukud).

14.00 BMX soojendus ja võistlus (poisid ja tüdrukud).

15.30 tõuks, tüdrukud.

16.00 tõuks, poisid kuni 13 a.

17.30 Schbot best trick for cash jam airbag’il (tõuks ja BMX).

18.00 tõuks, 13 a ja vanemad.