Petangis oodatud võit Patikale, Omniva haaras liidriohjad

Rae valla mängude teisel alal, petangis pälvis oodatud võidu Patika, kes alistas finaalis Orkla 13:6. Pronksimatšis oli võidukas Omniva.

Patika üleolek oli aimatav, sest võistkonda kuulusid suurte kogemustega Kalju Olmre ja Kadri Arunurm, keda toetas oma taseme välja mänginud Peeter Merivälja.

„Pinget oli omajagu, sest vastased arenevad, kuid seekord suutsime kogemused maksma panna,“ lausus Arunurm. „Petank sobib Rae valla mängude programmi väga hästi, sest on jõukohane kõigile ja tekitab parasjagu hasarti. Jüri väljak on täitsa korralik, kuid võiks võimaluse korral olla kivisema pinnasega. Märja ilma korral läheb pinnas pehmeks.“

Üldliidriks kerkis Omniva, kes hoiab ettevõtete arvestuses koguni kaksikjuhtimist. „Käesoleval hooajal on eesmärk igal alal maksimaalne tulemus teha. Mullu osadel aladel ebaõnnestusime ja see tähendas kokkuvõttes teist kohta,“ meenutas petangis esmakordselt esikolmikusse jõudnud Omniva esindaja Sandra Eiduks. „Patika võit ei tulnud üllatusena, sest neid võib meie silmis proffideks pidada. Õnneks saime petangi eelnevalt harjutada Omniva ettevõttesisesel viievõistlusel.“

Omniva, mille Rae vallas asuvas logistikakeskuses töötab ligi 200 inimest, on hästi toimima saanud ka teise võistkonna. „Oleme suur ettevõte ja meil on piisavalt valikut. Töötajad on Rae valla mängudel osalemisega hästi kaasa tulnud,“ lisas Eiduks.

Rae valla järgmised alad keegel ja noolevise toimuvad 22. novembril Rae Keeglis. Võistkonna suurus on kuus mängijat – neli meest ja kaks naist, kusjuures meesvõistlejaid võib asendada naistega.

Fotol: Patika võidukas koosseis: Peeter Merivälja (vasakult), Kadri Arunurm ja Kalju Olmre.A utor: Ardo Säks

 

TULEMUSED

Petank: 1. Patika, 2. Orkla, 3. Omniva, 4. Team Järveküla, 5. Omniva II, 6. Veskitaguse

Üldarvestus: 1. Omniva 103,2 punkti, 2. Patika 96, 3. Team Järveküla 87,6, 4. Karla küla 82,8, 5. Lagedi SporT 80,4, 6. Peeter I 78.

Külad: 1. Patika 96, 2. Karla küla 82,8, 3. Tiim Vaida 72

Ettevõtted: 1. Omniva 103,2, 2. Omniva II 66, 3. Willenbrock Baltic 64,8.