ProLevel Dance Club lõpetab aasta võidukalt

2023. aasta on olnud ProLevel Dance Clubi tantsijate jaoks võidukas. Meie tantsulapsed saavutasid mitmeid häid tulemusi Eesti meistrivõistlustel.

Tristan Joonas Pajusalu ja Claudia Loviisa Neidla, kes olid varasemalt kahekordsed Eesti meistrid, lisasid enda tulemustele juurde 3 erinevat meistritiitlit. Nad saavutasid Juunior 1 vanuseklassis Ladina-Ameerika, standard- ja 10-tantsu kategoorias 1. koha. 

Aron Sarapu ja Maria Perolainen saavutasid oma esimestel meistrivõistlustel Lapsed 2 vanuseklassis Ladina-Ameerika tantsudes 2. koha, standardtantsudes 3. koha ning 10-tantsus 2. koha. Esimesed meistrivõistlused olid ka Carl Ferdinand Uril ning Carolin Kaasikul, kes saavutasid Lapsed 2 vanuseklassis Ladina-Ameerika tantsudes ning 10-tantsus 3. koha. Standardtantsudes said nad tubli 4. koha. Mehis Niinsoo ja Anna Elisa Raaga võistlesid Juunior 2 vanuseklassis. Ladina-Ameerika tantsudes saavutati tugeva konkurentsi vahel tubli 7. koht.

Kõige nooremad, kes meie klubi Eesti meistrivõistlustel esindasid, olid Rasmus Mäesalu ja Emma Gabriela Neidla. Nemad saavutasid Lapsed 1 vanuseklassis (alla 10-aastased) kõigis kolmes kategoorias 2. koha.

Täiskasvanute vanuseklassis esindasid meie klubi Daniil Lomalov ja Maria Helena Raaga. Nemad saavutasid Ladina-Ameerika tantsudes 2. koha.

Lisaks on veel ees Eesti karikavõistluse etapi tulemused, kus samuti loodame saada mitu karikat.

Pildil: Aron Sarapu ja Maria Perolainen saavutasid oma esimestel meistrivõistlustel auhinnalisi kohti.