Rae Spordikeskuse uus juht on Mariann Kasela

Mais alustas Rae Spordikeskuse direktorina tööd Mariann Kasela. Rae Sõnumid küsis uuelt juhilt mõned küsimused, et temaga veidi lähemalt tuttavaks saada.  

Milliseid suuremaid väljakutseid / võimalusi näete oma töös Rae Spordikeskuse juhina? 

Rae Vallavalitsus on siia oluliselt panustanud ja hindan seda väga, sest liikumine on hea tervise alus. Tahan olla positiivne ja professionaalne koostööpartner vallavalitsusele, oma meeskonnale ja üleüldiselt Rae valla inimesele. 

Tõeline väljakutse uuele juhile on juhtida sedavõrd suurt ja kogenud meeskonda, kes Rae Spordikeskuses juba olemas, ja leida võimalusi nende motiveerimiseks ning hoidmiseks. Ka see, kuidas panna vallaelanikke end meie teenuseid kasutades veel paremini tundma. 

Milline on Teie varasem töökogemus? 

Olen töötanud 16 aastat Harku vallas. Alustasin sealses vallamajas ja viimased 10 aastat olin Tabasalu Spordikompleksi juhataja. Sain sealt mitmekülgse kogemustepagasi, mis sisaldab nii meeskonna loomist ja hoidmist, hoonete haldamist, müügitööd kui ka muud. Tulin sellelt töölt ära rahuliku südamega, sest suutsin palju korda saata ja sain sealt endale suurepäraseid sõpru-tuttavaid kogu eluks.  

Mida peate oma töös oluliseks? Mis Teid töö juures kõige rohkem motiveerib? 

Näha on suurt arengupotensiaali erinevates töölõikudes, kasvõi näiteks meeskonna omavahelise suhtluse parendamisel, süsteemide toimimise efektiivsemaks muutmisel, sportimisvõimaluste inimeseni viimisel jpm. Pean oluliseks häid inimsuhteid ja meeskonnatööd ning hindan arenemisvõimelisust. 

Kuidas Te veedate oma vaba aega?  

Vaba aeg on peamiselt minu laste päralt. Hea meelega reisin, toimetan aias. Väsimust peletan liikumisega looduses  ja oma kanadega toimetades.  

 

Rae Spordikeskus haldab seitset koolidega samas majas asuvat spordihoonet, spordikeskuse alla kuulub 2 täismõõtmetes ujulat, jalgpalli pneumohalli, 8 pallimängusaali, 5 rühmatreeningute saali, 5 jõusaali (s.h välijõusaal), budosaal, kergejõustikusaal ja välitreeningalad. Rae Spordikeskus korraldab ka Rae valla mängude sarja ning osaliselt valla meistrivõistlusi (s.h lahtiseid). 

 

Foto: Rae Spordikeskuse direktor Mariann Kasela. Foto: erakogu