Rae valla koolide õpetajate võrkpalliturniir toimus taas!

8. detsembril toimus juba kolmas Rae valla koolide õpetajate võrkpalliturniir. Selle aasta maikuus oli esimene kevadturniir ning teist korda toimus see jõuluturniiri nime all. Võistlus  viidi läbi Jüri pallihallis, kus kõlas ka meeleolukas jõulumuusika.

Erinevate haiguste kiuste said mõnusat võrkpallilahingut nautida kolm võistkonda - Jüri Gümnaasium, Rae Spordikool/Spordikeskus ja Kindluse Kool.

Jüri Gümnaasiumi aktiivsed õpetajad kaitsesid taas tiitlit ning said omale kaela kuldmedalid.

Võitja tiimis mängisid: Riivo Rivimets, Maario Lemmik, Igor Sentšukov, Triin Kaas, Kristi Toomra, Eliise Pajumets ja Laura Sirelpuu.

II koha saavutas Rae SK, kus mängisid Kaili Nurmsalu, Serli Purk, Anneli Seppen, Rain Peerandi, Indrek Raig ja Marek Sooäär.

III koha noppis Kindluse Kool koosseisuga Reelika Turi, Egle Hollman, Angela Luts, Kaarel Jõeväli, Dmitri Reinmets ja Sander Põlluäär.

Turniiri korraldaja Triin Kaas sõnul on ürituse eesmärk eelkõige õpetajate liikumisharrastuse edendamine läbi meelelahutusliku spordi. Samal ajal on õpetajad eeskujuks ka õpilastele tervislike eluviiside edendamisel.

Jüri Gümnaasium on osalemas ka üle-Eestilisel Haridustöötajate võrkpalliturniiril, mis toimub juba 2.-3. jaanuaril Tartus. Eelmisel aastal saavutati vabariiklikul turniiril auväärne kolmas koht.

Korraldaja tänab kõiki osavõtjaid, abilisi ning Rae Vallavalitsust turniiri toetamise eest!