Rae valla koolide õpilased võtsid mõõtu males

20. aprillil toimus Lagedi Kooli aulas Rae valla koolidevaheline traditsiooniline võistlus „Maleturniir 2023“. Sel aastal osales võistlusel 78 õpilast kuuest Rae valla koolist: Vaida Põhikool, Jüri Gümnaasium, Lagedi Kool, Peetri Lasteaed-Põhikool, Kindluse Kool ja Järveküla Kool.

Võisteldi kolmes vanuseklassis ja nendest parimateks osutusid järgmised õpilased:
1.-3. klasside tüdrukute arvestuses Annabel Kruusimäe (Jüri Gümnaasium), Mia Pariis (Jüri Gümnaasium) ja Lenna Kiisk (Jüri Gümnaasium). Poistest Kristofer Kais (Kindluse kool), Oskar Lõhmus (Järveküla Kool) ja Henri Lõhmus (Jüri Gümnaasium).

4.-6. klasside arvestuses oli tüdrukute esikolmik: Emili Kaul (Peetri L-P), Andra Maria Koppelmaa (Järveküla kool) ja Rebecca Maria Pulk (Jüri Gümnaasium). Poiste parimad olid Markus Harald Meidra (Jüri Gümnaasium), Oskar Sai (Järveküla kool) ja Kaarel Sibul (Jüri Gümnaasium).

Kõige vanemas vanuserühmas tüdrukuid võistlemas ei olnud,poistest võidutsesid Rasmus Pallum (Jüri Gümnaasium), Kaur Källo (Järveküla Kool) ja Nelis Vernik (Järveküla Kool).

Rae valla spordikeskuse projektijuht Indrek Raig: „Suurepärane on näha, et kõik Rae valla koolid on võistlusel osalejad ja ilusti on kaasa tulnud ka meie uuemad põhikoolid – Järveküla ja Kindluse. Male on suurte traditsioonidega spordiala ja on äge, et meie noored endiselt malet mängivad ja julgevad ka võistlusele välja tulla.“

Lagedi Kool tänab peakorraldajat Aivo Hommikut ja projektijuhti Indrek Raigi sündmuse organiseerimise ja läbiviimise eest!