Rae valla mängudel triumfeeris esmakordselt Team Järveküla & Sõbrad!

Rae valla mängude hooaeg on selleks korraks läbi saanud. Enne hooaja kokkuvõtet veel väike ülevaade mängude viimasest alast, Tammetõru BBQ kepphobuste võistlusest.

Kepphobuste võistlusel võisteldi kahel alal: parkuuris, kus tuli aja peale läbida ühekõrguste takistustega rada, ja jokkeris, kus tuli teenida punkte ise valitud kõrgustega takistusi ületades. Ajaloolise esimese võidu sellel alal võttis Kurna küla, edestades teiseks jäänud Uuesalu küla ja pronksi võitnud Rae Spordikooli.

Rae valla mängude hooaja üldvõidu kindlustas aga Team Järveküla & Sõbrad, kes kepphobuste võistlusel piirdus üheksanda kohaga. Sellise nime all võideti mängud esimest korda. Läbi hooaja toimunud tasavägise rebimise tulemusel pidi teise kohaga seekord leppima võistkond 4Fun, võites padeli ja disc golf’i. Hooaja kolmas tiim oli Karla küla, kes oli omakorda parim kanuurallis ja ammulaskmises.

Võitjatiimi esindaja Meelis Lepikulti sõnul oli tegu vägeva spordipeoga: „Hooaeg oli äärmiselt kaasahaarav ja pakkus rohkelt põnevust. Team Järvekülal on hästi kokku sulanud meeskond, tuumik paigas ja tegime mitmel alal veidi parema tulemuse kui varem, mis tõi ka kokkuvõttes võidu. Esikoht on seda magusam, et näiteks kanuusõidus me kaasa ei löönud ja isegi nii võib hooaja võita. Rae valla mängud pakuvad suurepärast ajaviidet sõpruskondadele ja esitab erinevaid väljakutseid. Kui võistlused on hästi korraldatud ja tegijad hingega asja juures, on tore neid alasid kaasa teha.“

Üldarvestuses kolmanda koha saavutanud Karla küla oli parim külade arvestuses, jättes teiseks Patika ja kolmandaks Uuesalu küla. Ettevõtete suurima karika viis koju mullune üldvõitja Omniva. Paremuselt teine ettevõte oli ABB ja kolmas Willenbrock Baltic.

Kokku osales 12 spordialal 47 erinevat võistkonda enam kui 800 unikaalse osalejaga, mis teeb Rae vallast kindlasti kõige aktiivsema osavõtjaskonnaga kohaliku omavalitsuse spordisarja korraldaja Eestis.

Siiras tänu kõigile osalejatele ja eriti tiimide eestvedajatele, kes nägid kindlasti kõige suurema vaeva, et osalejad aladele välja tuua! Loodetavasti said kõik Rae valla elanikud võimaluse proovida, kaasa lüüa ja eluks ajaks meelde jäävaid kogemusi omandada aladel, mida tavaolukorras keegi kunagi ette ei võtaks. Elagu liikumine! Elagu sport!

 

Üldarvestuse esikuuik:

1. Team Järveküla & Sõbrad
2. 4Fun
3. Karla küla
4. Omniva
5. Naksitrallid
6. Patika
 

Külade esikuuik:

1. Karla küla
2. Patika
3. Uuesalu
4. Kurna küla
5. Lagedi Sport
6. Limu küla
 

Ettevõttete kuus parimat:

1. Omniva
2. ABB
3. Willenbrock Baltic
4. Rae Spordikool
5. Rimi
6. Rehnut

 

Foto 1: Hooaja üldvõitja Team Järveküla &sõbrad. Foto: Oleg Hartšenko 
Foto 2: Kepphobuste võistlus pakkus eelkõige põnevust noorematele spordisõpradele. Foto: Oleg Hartšenko