Rae valla tublimad spordilapsed saavad ka sel aastal endale tasuta võistlussärgid

  • rae sõnumid
  • 05.11.2018
  • sport

Meie valla tublide ettevõtete toel saavad ka sel hooajal endale sajad tublid spordilapsed tasuta võistlussärgid. Särk on nimeline ning mõeldud igale Rae vallas elavale või treenivale lapsele vanuses kuni 18 eluaastat. Särgi saab iga laps, kes osaleb ükskõik mis spordialal ja ükskõik mis tasemel võistlusel. Samuti pole määrav võistlusel saavutatud koht, vaid fakt iseenesest, et võistlusel osaletakse.

Särgi tellimine käib läbi juhendajate, õpetajate või treenerite. Lapsevanem ise otse ainult enda lapsele särki tellida ei saa, küll aga võib anda treenerile sisendi, et tema laps osaleb võistlustel ning soovib särki.

Oluline on, et särki ei saa endale osta, vaid see toodetakse igale lapsele Team Rae Vald toetajate poolt tasuta.  Suured, suured tänud meie toetajatele: ABB, Finesta, Hekotek, Coop, Blue Sky, Mullamees, Konecranes, Viaston, Selver, Würth, United Finance, Veski-Mati, Linford, Tiptiptap, Laduks, Forss ja LC Harju Vladimir Vahesaar. Eelmisel hooajal leidis omaniku tervelt 400 nimelist võistlussärki.