„Tants iga lapseni“

Rae Kultuurikeskus oli 25. novembril täis rõõmsate laste naeru ja ilusat tantsumuusikat, sest toimus tasuta tantsukursuse lõppkontsert, hajutatud ajakava ja maskides publikuga.

Heategevusliku projekti “Tants iga lapseni” eestvedajaks Rae Vallas on Dance Team Royal tantsuklubi treener Anabel Aunver ja meie noored assistendid. Projekt oli suunatud 3 – 12 a. lastele ning pakkus  võimalust kolm kuud (september – november) osaleda tantsuspordi algkursusel täiesti tasuta. Meie meeskonnas töötavad üksnes tantsuspetsialistid, kes oma kogemuse ja eeskujuga motiveerivad õpilasi. Lõpuüritusel sai iga laps kursust meenutava karika.

Siinkohal täname Rae Vallavalitsust, kes on meid igati toetanud, samuti Rae Kultuurikeskust, Jüri Gümnaasiumi ja Taaramäe lasteaeda. Seda kõike korraldades püüame anda oma panuse noorte  arenguvõimalustele spordis. Samas saavad  Dance Team Royali noored tantsijad olla aktiivsed oma kogukonnas, jagades oma teadmisi ja kogemusi endast noorematele.

Tants on nagu rattasõit, mis nii kergelt meelest ei lähe ning kindlasti omandavad lapsed kursuse jooksul oskusi, mis ka edaspidises elus igati kasuks tulevad. Tants treenib kogu keha, lapsed saavad arendada loovust läbi muusika ja tantsu. Aastate jooksul on kursustel üle Eesti osalenud tuhandeid lapsi.

Meie tegevuse keskmeks on laps ja soovime, et igal  lapsel oleksid võrdsed võimalused!

Järgmine tasuta kursus algab septembris 2021 ja online registreerimine algab maikuus: https://tantsigalapseni.ee/tants-iga-lapseni/

Huvilised saavad jätkata tantsutreeningutega Rae Kultuurimaja hubastes ruumides, liituda saab aastaringselt.

Vaata meie tegemisi SIIN