Tasuta saalihoki treeningud Kindluse Kooli mänguväljakul suve lõpuni

Mõned tähelepanelikud Kindluse Kooli ümbruse elanikud on märganud, et juuni algusest kogunevad hiljuti valminud platsile saalihokisõbrad, nii lapsed kui ka täiskasvanud. Tulijaid on on nii lähiümbrusest kui ka kaugemalt.

Jödö MTÜ asutaja ja harrastajate liiga eestvedaja on Järvekülas elav Anders Wallenberg. Nii kui Kindluse kooli mänguväljak sai valmis, Anders oli kohe platsil ja katsus võimalust seal saalihokit mängida.

Juuni algusest suve lõpuni korraldab Jödö lastele ja harrastajatele Kindluse Kooli mänguväljakul saalihoki trenne. Laste treeningud toimuvad teisipäeviti algusega 18:00 ja laupäeviti 11:00. Harrastajad kogunevad iga teisipäev kell 19:00. Kõik huvilised on teretulnud. Trennid on tasuta ja varustust ostma ei pea, saalihokikepi saab kohapeal.

Laste saalihokitreener Igor Berjozkin käib trenne andmas Õismäelt: „Saalihokit saab väljas mängida kahel tingimusel: peab olema sobiv väljaku kate ja hea ilm. Vihmaga on iga väljak libe ja see tekitab ohu vigastusteks. Nii head väljakut nagu Kindluse Koolis ja Tabasalus, kus saaks suvel õues saalihokit mängida, Tallinnas ei ole. Tähtis on pakkuda lastele, kes pole suvel maale või mujale ära läinud huvitavat tegevust. Loomulikult tegeleme ka ohutusega.  Räägin põhireeglitest kõigile, kes pole varem saalihokiga kokku puutunud. Oma lapsepõlvest mäletan, kui vanemad korraldasid sportlikke mänge –nt miniolümpiaid, kus võitja sai puidust isetehtud medali. Ka nüüd avasime lastele „Kindluse kunn“ sarja. Igakord saab võitja kaela medali. Suve lõpus enim medaleid võitnud mängijat ootab üllatusauhind. Esimesed mängumehed vanuses 6-12 aastat on medalid juba kaela saanud. Kõik huvilised saavad kohale tulla ka oma meeskonnaga, „ kommenteeris treener Berjozkin toredat ettevõtmist. Lisainfot toimuva kohta saab https://www.facebook.com/markfloorball

Harrastajaid juhendab Anders Wallenberg.